Moah come in peace!!!!

Min blogg om livet utenfor...

Vi på planeten Binuang, er ganske ensformige i matveien. Vi bortfører kyr fra planeten tellus av og til, og tilbereder dem til eget bruk og til salg i våre intergalaktiske hamburgerkjeder. Vi selv spiser kun små mengder kjøtt, og kan gå dagesvis på 200 g kjøtt. Etter kræsjen med fartøyet mitt i 1987, har jeg levd i skjul hos en forståelsesfull familie på Lambertseter. Favoritmaten min er hamburgere på McDonalds, men kniper det om kan det forsvinne en katt eller to..

Jeg beveger meg rundt i Oslo i forkledning, og gjør ikke stort av meg. Dagene går mest med på å lære norsk, utforske sosiale medier, og å forsøke reparere romfatøyet mitt slik at jeg kan returnere til planeten min. Å drikke slik som på planeten her, gjør vi ikke på Binuang. Der er lufta så fuktig, at vi får tilført den væsken som trengs via den grønne huden. Når jeg en skjelden gang er ute på byn, drikker jeg øllen ved å tømme den ned under skjorda ved halsen. Jeg får som regel da ikke kjøpe flere da de tror jeg allerede er full. Full ble jeg en gang, da jeg forsøkte skikkelig karsk! Ikke bare ble jeg toillat.. men jeg fikk annengrads forbrenning av tredjegrads kontakt, og ble grønnere i trynet  enn vanlig! Aaaaldri mer!

Vi "grønne menn" går som regel alltid naken og kler bare på oss når vi skal "hoppe i sengehalmen" som dere sier.. Mer om reproduksjon senere. Nå skal jeg reparer styrespaken på modulatordesken.

21. feb, 2013

0

Nyeste kommentarer

08.07 | 23:40

I have no catalog😊

07.07 | 23:54

Larrykeyes4866@gmail.com Catalog please. 2906 Lansing Rd. Roscommon, ...

21.03 | 15:30

Kult

05.02 | 14:34

Hei. Lagde den selv av glasshyller fra en butikk