Moah come in peace!!!!

Electricute Henricus

De bygger som regel reir av f.eks. glava og annen watt  innerst bak i større elektroskap i bygg med mange elektrotekniske installasjoner.  Noen er også observert i private hjem, der de blir klekket etter  å ha utviklet seg i eller i nærheten av husets sikringsskap.    

Dette kan skje om huseier selv har foretatt diverse arbeid/koblinger i husets el-skap..

Ordinære edderkopper som da forviller seg inn i et slik skap, og får strømgjennomgang, og kanskje også har livnært seg på en og annen skvett maltøl og utgåtte julekaker, muterer da og blir til slike skapninger.   (Les; mutere –transformere –transformator).

De er ikke giftige, men de vil ved berøring gi støt på 220 volt og avgi en «svidd» lukt.

De utvikler seg i forskjellige faser gjennom livet. Denne kan man se er ganske ung, selv om den      er 30 år, og har ennå ikke utviklet overdekking på alle kablene.

Ved inntak av store mengder væske under lystige lag, kan det lett bli overslag. Sikringen slår da    lett ut og dyret går inn i dyp søvn for noen timer.

Ved behov har den beskyttelsesutstyr på undersiden, med 99% effekt.

Denne er som man ser, godt jordet. De er som regel jordnære og holder bakkekontakten. De holder seg raske og friske pga. god sikringskost. Men overspising og overledning forekommer ofte.

De er viltre, har mye energi, og får ofte overspenning, og da kan de herje bra rundt inne i et sikringsskap. Det er derfor man av og til kan finne en og annen sikring «slått» ut i elfordelinger ! 

Nyeste kommentarer

08.07 | 23:40

I have no catalog😊

07.07 | 23:54

Larrykeyes4866@gmail.com Catalog please. 2906 Lansing Rd. Roscommon, ...

21.03 | 15:30

Kult

05.02 | 14:34

Hei. Lagde den selv av glasshyller fra en butikk