Moah come in peace!!!!

How I do it.

De steinene jeg bruker finner jeg i et elveleie. Plukker steiner utifra hva de passer som og sorterer steinene i bøtter. Små runde til øyne, avlange til neser, småstein til tenner. Flate runde steiner til føtter, runde avlange/rare steiner til hode og store steiner til kropp. Legger de steinene sammen som man synes passer til hver figur. Bruker tokomponent lim, som araldit. Kan bruke limpistol også, men det har jeg aldri brukt. Først limes kroppen til føttene mens de står langs en "vegg", -her skoeske. Viktig å ha litt størrelse på føttene og få tyngdepunktet midt på. Blir den ikke stødig etter liming, kan du lime på en liten stein bak mellom hælene.

Øyne og nese, event. tenner, limes på mens ansiktet ligger flatt. Er øynene store, så støtt opp på sidene med andre steiner. Man kan bruke cernit til å lage øyelokk/lepper osv. De kan ligge på steinen mens man steker den lett i ovnen.

Så er det bare å male iveg, før eller etter liming av hode på kropp. men det er lettere å male klær før man limer på hodet. Limes ved å legge figuren flatt liggende ned eller opp. Jeg bruker mest å male bukser og bukseseler. Ta en kassert dukke og klipp av håret og lim på :-) eller ta med ditt eget etter et besøk hos frisøren

Nyeste kommentarer

08.07 | 23:40

I have no catalog😊

07.07 | 23:54

Larrykeyes4866@gmail.com Catalog please. 2906 Lansing Rd. Roscommon, ...

21.03 | 15:30

Kult

05.02 | 14:34

Hei. Lagde den selv av glasshyller fra en butikk